Over mij


Hoi! Ik ben Bente Oosterwold, geboren in 2002 in het noorden van Nederland.Ik zit in de derde klas van het atheneum, en heb het heel erg naar mijn zin op school. Ik hou ontzettend veel van gezelligheid en humor. Ook ben ik aardig perfectionistisch en wil ik altijd alles op orde hebben. Ik zit op paardrijden en tennis, en dit vind ik echt super leuk om te doen!

Mijn allergrootste verslaving/hobby is toch wel echt make-up! Dit is waar mijn blog ook om draait, reviews schrijven en nieuwe producten uit testen vind ik heel erg leuk om te doen!

Ook hou ik ontzettend veel van dieren en hier wil ik later dus ook wat mee doen, ik ben namelijk van plan om dierengeneeskunde te gaan studeren! Ik hou van experimenteren met eten en zoek vaak leuke en gezonde receptjes op om die te gaan maken. Ook hou ik van beauty en dit is het afgelopen jaar enorm gegroeid!

Ik hou ook heel erg van creatief bezig zijn, tekenen, knutselen, mijn smashbook bijhouden, etc. vind ik een super leuke bezigheid! En ook fotograferen is bij mij van de partij. Ik heb nu sinds iets meer dan een jaar een spiegelreflex camera, en ik ga (bij mooi weer) er vaak op uit om leuke kliekjes te nemen van de omgeving. Behalve bloggen maak ik samen met een hele goeie vriendin van me ook youtube filmpjes. Je kan ons vinden onder de naam 'LipaHolique'
Tot snel!

Heel veel liefs,
Bente

Geen opmerkingen:

Een reactie posten